De perfecte plaats om heerlijk te kunnen ontspannen te midden van het natuurschoon van Dartmoor ...

... of je nu wilt uitrusten of je wandelschoenen wilt aantrekken!

Moorview Cottage is een verbouwde granieten schuur in een rustig klein plaatsje aan de voet van White Tor aan de westkant van Dartmoor. Moorview biedt ruime en comfortabele self-catering vakantie accommodatie. Er zijn drie slaapkamers: één met een kingsize bed, één met een standaard tweepersoonsbed en één tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden. Alhoewel er zes slaapplaatsen zijn, is deze accommodatie bestemd voor maximaal 5 personen. Er is Wifi aanwezig. Het vakantiehuisje is het hele jaar door beschikbaar en gasten worden bij aankomst hartelijk ontvangen met een traditionele Devon cream tea, cake of koekjes.

Moorview Cottage

DE PLAATSELIJKE OMGEVING

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie, kun je vanuit Moorview Cottage direct op de moors wandelen en de nabijgelegen kilometerslange mooie heidegebieden met Boulters Tor, White Tor en Stephen's Grave verkennen. Je kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken en er zijn diverse mogelijkheden om paard te rijden en te vissen. Moorview ligt op minder dan een kilometer afstand van de Sustrans 'Route 27' fietsroute. Vergeet dus niet je fiets meet te nemen of huur plaatselijk een fiets. Mocht je niet willen fietsen dan kun je ook gaan wandelen of hardlopen.

Ben je meer op zoek naar rust en ontspanning, dan ben je wellicht geïnteresseerd in een wandeling in de historische marktplaats van Tavistock met een boerenmarkt, de Pannier Market (een overdekte warenmarkt), boetiekjes, schoonheidssalons, bistro's, pubs en cafés. Rond Tavistock is er een ruime selectie aan Dartmoor pubs, stadjes en dorpen om te verkennen. Dankzij de centrale locatie van de accommodatie is het grootste gedeelte van Devon en Cornwall gemakkelijk met de auto te bereiken.

Het nationaal park van Dartmoor bestaat uit bijna 600 kilometer weidse open vlakten, prachtig landschap en voldoende plaatsen om te bezoeken.

Rondom ons vindt je verscheidene historische locaties in het beheer van de National Trust - Lydford Gorge dat bekend staat om de White Lady Falls ligt op minder dan 15 km afstand en Cotehele Quay aan de rivier de Tamar biedt prachtige boswandelingen, vooral wanneer de wilde hyacinten in bloei staan.

Tuinliefhebbers kunnen veel mooie tuinen bezoeken, waaronder The Garden House in Buckland Monachorum, Rosemoor in Great Torrington, de Verloren Tuinen van Heligan, het Eden Project, Trebah en nog veel meer.

Wij hebben twee plaatselijke golfbanen - een in Tavistock en een iets uitdagender golfbaan in Yelverton, waar ook niet-leden een rondje golf kunnen spelen.

Wat je interesse ook is, er is genoeg te zien en te doen.

MEER INFORMATIE